Mermaid Simskola erbjuder simskola till alla som vill lära sig simma Mermaid Simskolan mål
 
Kristallsalt

Omdömen

Se vad eleverna har att säga

Det är en bra idé att höra direkt från våra elever om hur vi egentligen jobbar. Ta en titt på deras omdömen här nedan och lär dig allt som finns att veta om hur det är att simma med oss.

Tack vare Mermaid Simskola känner jag mig tryggare än någonsin i och vid vatten. Detta har även förbättrat min relation till mina barn. Jag kan simma med dem och det betyder ALLTING för mig. Jag starkt rekommenderar Mermaid Simskola

Ayaan Gelle

Jag känner mig fri från vattenrädsla, utan Muna hade jag aldrig klarat. Jag älskade hur lektionerna utfördes och hur hon alltid fick oss att känna trygga och glada. Muna vet vad hon gör och har erfarenheter och kunskaper om hur man lär ut vuxna i vattnet. Det uppskattades i gruppen.

T.Al

Min son har inte bara lärt sig simma, han blev bättre på att dela saker med andra, samarbeta och det sociala livet. Jag har haft förmånen att se hut mycket min son har utvecklats under en termin. Passionerade och engagerade simlärare. 

H.S

 
Mermaid Simskola vill vara med och skapa ett samhälle där ingen människa behöver känna skam över sin okunskap. Samtidigt ett samhälle där ingen människa behöver drunkna pga samma okunskap. Mermaid vill skapa ett samhälle där kvinnor har rätt till sina kroppar, känner sig trygga och säkra samt får bättre självförtroende. Så vill vi att vårt framtida samhälle ska se ut, för att det gör inte det idag. Jag vill hjälpa till att skapa en rättvisare värld.